Thursday, 4 January 2018

New Year, New Bloglist

Assalamualaikum dan apa khabar semua! Selamat Tahun Baru 2018. Cmane azam 2017 korang, dah terlaksana belum? Aku doakan tercapailah hendaknya ye. Kalau tak tercapai pun, semoga kita semua dapat istiqamah menjadi insan yang lebih baik. Aku? Still single...still mengharap Liverpool akan menang Premier League dan still tak yakin nak travel solo. Marilah kita berhuhuhu

Macam biasa, jom tukar bloglist, aktiviti wajib setiap kali awal bulan. Tujuan aku letak bloglist bulanan ni adalah sebagai promosi blog diorang kat readers lain sebagai tanda penghargaan sebab tak putus-putus komen kat blog aku. Yang tak ada pun jangan risau, aku akan tetap terjah. Percayalah, kekerapan aku merayap kat blog orang, lagi tinggi dari kekerapan update blog sendiri.

OKlah, meh kita tengok siapa yang terpilih bloglist pertama 2018 ni..

Siti Nurzafirah
Blog: http://www.zafirahkama.com/

dear anies
Blog : http://aniesandyou.blogspot.com/

Muhammad Khairuddin Lim
Blog : http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/

Farrah MF
Blog: http://famf-tower.blogspot.com

raihanah
Blog : http://vitamin-cerdik.com/

Siti Yang Menaip
Blog: http://sitiyangmenaip.blogspot.com/

azealeania
Blog :  http://azaleania.blogspot.my/

Zie Azi
Blog : http://jepunmari2.blogspot.com/

Ana Suhana
Blog : http://www.anasuhana.com

Etuza Etuza
Blog : http://madey09.blogspot.my

aryan azra
Blog : http://aryanazra.blogspot.my

nhhas
Blog : http://hnr318.blogspot.my/

I am LZ
Blog : http://ladyinredplanner.blogspot.my/

mamapp
Blog: http://www.mamapipie.com/

Mrs.A
Blog : https://mrsablogstori.blogspot.my


So, selain dari World Cup apa lagi yang dinanti di tahun 2018? As for me, mengharapkan dinaikkan gaji (sape tak nak duit kan?), dapat jadi anak dan muslimah yang lebih baik and who knows...cinta sejati maybe?

Semoga tahun ini kita punya.


46 comments:

  1. Hope you'll have a great year, kak Sal! :)

    ReplyDelete
  2. undefeated for december, so we'll claimed... this will be our year... x pun no 2 mcm nama kat atas tu kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. X suka la nombor 2. Kita target ucl jela.de championnnnsss

      Delete
  3. Replies
    1. Aniz, please komen kat blog saya lagi sekali. Nak tengok dah ok ke tidak my blog punya bahagian komen. If still cannot please let me know. Dah tentu from here. Thanks.


      **Sorry Sal. Tompang guna u punya ruang komen ni. Thnjs.

      Delete
  4. selamat tahun baru...salam perkenalan..hihi

    ReplyDelete
  5. Yeayy mama Ada. Tq sal. Selamat tahun baru dari mama semoga segala impiana menjadi kenyataan

    ReplyDelete
  6. semoga tahun 2018 adalah tahunyang baik-baik.

    ReplyDelete
  7. doa yang baik-baik untuk saya juga tahun 2018

    ReplyDelete

  8. شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

    شركة المثالية للتنظيف
    شركة المثالية للتنظيف بالدمام
    شركة المثالية للتنظيف بالخبر

    ReplyDelete
  9. Selamat tahun baru sal...lets hope for the best for this year and beyond

    ReplyDelete
  10. happy new year Kak Sal.. semoga makin bertambah murah rezeki diberi kesihatan yang baik amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga dapat travel bebanyak..hehe

      Delete
    2. amin amin.. kena doa banyak ongkos ni skali hehe..

      Delete
  11. selamat tahun baru sal..semoga tahun 2018 mendpat keberkatan..naik gaji tu disokong..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. same to you Zie! semoga naik gaji jugak. naik pangkat takmau. haha

      Delete
  12. Happy New Year Sal!!
    Yeayyy blog LZ masih tersenarai, alhamdulillah. LZ doakan semoga segala impian Sal jadi kenyataan, amin. 💕

    ReplyDelete
  13. Tumpang sekaki ya nak terjah blog mereka..dan follow

    ReplyDelete
  14. new follower here #357.
    jmput singgah n follow my new blog too

    ReplyDelete
  15. InshaAllah...moga 2018 ini akan menghadirkan cinta bersamanya untuk cik sal. akak doakan ya semoga bertemu cinta dan jidihnya aamiin

    ReplyDelete
  16. Bagusnya buat bloglist intuk rakan2. Thnks

    ReplyDelete
  17. Dah masuk minggu ke 2 baru sempat lawat Sal. Happy 2018, Sal! Semoga setiap impian, azam, tekad dan target untuk tahun ini (atau yang carry dari tahun-tahun lepas) bakal jadi kenyataan dengan izin-Nya. :)

    ReplyDelete
  18. Akak nampak nama akak di sini hehehe moga tahun ni lebih rajin blogwalking dan jengah Sal selalu :)

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah tersenarai lagi

    ReplyDelete
  20. Iyalahkan semua orang harap naik gaji samalah dengan Mrs. A.
    Mrs. A doakan apa yang dihajati itu dimakbulkan hendakNYA.
    In Sha Allah.
    Suka ;-) tersenarai lagi dalam bloglist Blog Sal

    ReplyDelete
    Replies
    1. harga barang naik, gaji pun kena naik jugak lah ye. haha

      Delete
  21. Ya Allahhhhh.... nama kite dok atas sekalii... tenkiu2.. xie xie.. kamsia.. nadre... vanakam.. ehhh ! terharu.. pinjam tisu satt

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..anggaplah tu wedding gift dari kak Sal.

      Delete
  22. Semoga impian dan cita-cita serta azam akak tercapai.. pasal Liverpool tu... hurmhhh.. bolehlaaaa.. :p

    ReplyDelete
  23. Salam owner blog Nisal Punya.
    Mohon update blog list puan dengan blog Rahsia Melancong. Saya sudah masukkan blog puan dalam blog list saya di Top 55 Blog Travel Malaysia 2017.

    ReplyDelete
  24. Alhamdulillah masih lagi tersenarai. Tq Sal. Semoga apa yg sal impikan tahun ni tercapai hendaknya. Amin.

    ReplyDelete
  25. klik lagi entri ini..alhamdulillah tersenarai Etuza..ya Allah benar2 bahagia di hargai orang lain..terima kasih ya Sal yang baik hati

    ReplyDelete
  26. 2018 = gonna be a very good year. harapnya la :)
    in shaa Allah...
    blog aida masih takde bloglist.
    baru nak create 1 feb nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lom sempat create lagi, sal.
      hadoi lah... nak type entry pun kemut.
      ni kan plak nak main dgn html tambah itu ini :)
      lagi ler kemut...

      Delete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com