Tuesday, 12 December 2017

Sis Gee First Giveaway


Assalamualaikum semua! Dari hari tu nak join GA ni tapi tak berkesempatan. Korang nak join boleh klik banner atas ni. Syarat simple, hadiah pun best!

p/s: Sis Gee, FB saya tak aktif dan tak ada akaun Insta. Tapi dah follow blog. 

Have a nice day everyone! 



31 comments:

  1. Good luck Kak Sal.. kite baru tag akak, tak pe lah.. nanti kite email.. 😊

    ReplyDelete
  2. thank you sal sudi join dan support ga gee!!

    senarai peserta gee dah update sini:
    http://www.sisgee.com/2017/12/senarai-peserta-sis-gee-first-giveaway.html

    good luckkk!!

    ReplyDelete
  3. Boa sorte e tudo de bom para a próxima rodada! ekekekeke

    ReplyDelete
  4. Yeayyy akhirnya Sal join giveaway ini..
    Samalah kita.. Semoga ada rezeki Sal..
    Good luck LZ ucapkan ;-)

    ReplyDelete
  5. Masa aktif dlu byk juga ga.. Sampai sekarang masih ada lagi rupanya..

    Salam kenal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada juga blogger masih buat Ga ni. Salam kenal n thanks singgah sini

      Delete
  6. all the best sal.. xhbis lg ke update entri macau hehe

    ReplyDelete
  7. Confirm kalah kalau cenggitu gayanya Sal... semua akaun pun tak aktif hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa boleh buat, blog je yang aktif. Tu pun sendu gak. Haha

      Delete
  8. Good luck ye semoga menang sal

    ReplyDelete
  9. bulan 12 ni ramai buat GA.. tngh fikir2 nak buat ke tak hahaha.. tapi takot takde orang join =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, mana boleh cakap macam tu. Insha Allah ramai yang join. Blogger kan ada beribu-ribu dalam malaysia ni

      Delete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com