Thursday, 7 December 2017

Back to December


Assalamualaikum dan apa khabar semua! Sedar tak sedar dah masuk bulan Disember kan. Cmane azam 2017 korang, dah terlaksana belum? Aku doakan tercapailah hendaknya ye. Kalau tak tercapai pun, semoga kita semua dapat istiqamah menjadi insan yang lebih baik. Ewah..

Untuk bulan Disember ni, macam biasa aku still buat bloglist berdasarkan kaki komen tegar. Tujuan aku letak bloglist bulanan ni adalah sebagai promosi blog diorang kat readers lain sebagai tanda penghargaan sebab tak putus-putus komen kat blog aku.

OKlah, meh kita tengok siapa yang jadi penyeri Blog Sal di bulan Disember.

Muhammad Khairuddin Lim
Blog : http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/

dear anies
Blog : http://aniesandyou.blogspot.com/

Zie Azi
Blog : http://jepunmari2.blogspot.com/

I am LZ
Blog : http://ladyinredplanner.blogspot.my/

Shahida Dzulkafli
Blog: http://kasihkuamani.blogspot.my

Farrah MF
Blog: http://famf-tower.blogspot.com

Fidah Shah
Blog : http://whitebarley.blogspot.com

aryan azra
Blog : http://aryanazra.blogspot.my

Siti Yang Menaip
Blog:http://sitiyangmenaip.blogspot.com/

Ana Suhana
Blog : http://www.anasuhana.com

Hasliynda

mamapp
Blog: http://www.mamapipie.com/

sukasukitulisblog
Blog :  http://sukasukitulisblog.blogspot.my/

Etuza Etuza
Blog : http://madey09.blogspot.my

Mrs.A
Blog : https://mrsablogstori.blogspot.my

Thanks for reading and supporting my blog ya! Love you all!

34 comments:

  1. aku punya azam dah pindah ke jabatan lain. asyik kena pindah je mamat ni, kesian...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untung orng nama azam ni, setiap kali tahun baru dia jadi famous

      Delete
  2. Alhamdulillah...azam tahun ni sedikit sebanyak tu adalah yang terlaksana, harapnya untuk tahun hadapan menjadi lebih baik. ye lah tahun depan pun akak ni dah nak melangkah ke umur baru dan fasa baru lagi, tahun ni last berada dalam 30-an, sebulan lebih je lagi nak masuk ke 40-an hehehe

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah... TUJUH azam tahun dua ribu TUJUH belas telah tercapai... harap tahun depan dapat tambah lagi TUJUH azam...eh... apa hel aku mengerepek pg2 niiihhh ishhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lulz..ini mesti komen pas game 7-0 vs Spartak

      Delete
  4. kejap je dah penghujung tahun... setahun lebih jugak kenal Sal melalui blog.. semoga ukhwah di alam maya terus berkekalan..keep in touch dear..

    ReplyDelete
  5. Sekejapan ya masa berlalu.. Umur pun dh nak bertambah lagi ni

    ReplyDelete
  6. Wah tahniah pada pengomen tegar...
    Akak selalu jadi silent reader je ...tak tahu nak komen apa,mklumlah dah tua ,banyk yg tak fhm nya☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, xpe kak. Ada kesempatan kita bw sesama kita. X komen x semestinya tak baca

      Delete
  7. kan, sekejap ja masa berlalu tengok2 dah nak masuk tahun baru

    ReplyDelete
  8. Salam singgah sini lagi :)

    btw jom join GA saya!

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

    ReplyDelete
  9. eh eh termasuk juga dalam list..tq Sal =)

    ReplyDelete
  10. sapa suruh malas, kan dah tak masuk carta.. kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orang tu sibuk naik pelamin xpe kita faham. Hihi

      Delete
  11. azam akak dah tercapai belum ??? heee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sempat. Firah dah langkah bendul. Haha

      Delete
  12. Terima kasih bubuh blog sha di bloglist Sal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih selalu singgah sini ye

      Delete
  13. Ada lagi nama kat situ. Thanks Sal..
    Tak tercapai lagi nampaknya azam 2017 Akak ni..huk..huk

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita, azam 2007 pun tak tercapai lagi. Haha

      Delete
  14. Azam Mrs. A terhadap blog yang kononnya satu hari satu entry masih belum tercapai nampak gaya :-(

    Alhamdulillah Mrs.A tersenarailah. Rasanya ini 1st time. I likes.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, azam 1 hari 1 entry tu samalah dengan saya. Entah bila baru tercapai tak tahulah

      Delete
  15. Saya diuji dalam bulan Disember Sal..
    Terduduk jugalah. Tapi saya thinking positive, pasti ada hikmah di sebalik setiap yang berlaku..

    ReplyDelete
  16. Ehhhhh... dah kena tendang pulak ....
    Haish!

    ReplyDelete
  17. Tercalon lagi kali ni. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  18. Selamat menghabiskan baki Disember dengan gumbira ye :)

    ReplyDelete
  19. alamak azam 2017 pun da tak ingat apa dia hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..buat azam baru. nak travel bebanyak. boleh gitu?

      Delete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com