Friday, 3 November 2017

November Newbies

Assalamualaikum dan hai semua! Macam biasalah, masuk je bulan baru, aku akan tukar bloglist. Bloglist ni aku buat berdasarkan blogger yang banyak meninggalkan komen bulan sebelumnya. Bagi blog picisan macam aku, 2 komen pun aku dah anggap banyak. Kah kah, loser teruk! Bukan apa, sebagai tanda penghargaan, sebab sudi luangkan masa karang ayat nak mengomen. So, pengomen setia bulan Oktober adalah:

Muhammad Khairuddin Lim
Blog : http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/

hainom OKje
Blog : http://hainomokje.blogspot.com/

dear anies
Blog : http://aniesandyou.blogspot.com/

aRzMoHa
Blog : http://www.arzmoha.com

Siti Nurzafirah
Blog : http://www.zafirahkama.com/

mamapp
Blog: http://www.mamapipie.com/

raihanah
Blog : http://vitamin-cerdik.com/

adianiez AIDA
Blog : http://www.adianiez.com 


Hasliynda

timm bill

dorsett pink
Blog : http://www.dorsettpink.com/

Thanks for reading!

p/s : Tak sabar nak bukak cerita travel baru.


26 comments:

  1. elok laa tu sabtu lps dpt 3-0 kannnnnn ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. winning streak 3 game. Wuuuuu!!

      Delete
    2. ok. kita diam dan buat tak tau je. jgn riak. nnt bln 5 da dduk kt puncak boleh laa kita tayang2

      Delete
    3. yup..jangan berlagak awal-awal, nanti hampeh cam tahun lepas. dan lepas. dan lepas

      Delete
  2. sok final lawan bola kedah vs Jdt..haha (tetiba je lari dari tajuk)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, game dah habis baru baca. yay, JDT menang!!

      Delete
  3. Salam Sal!

    Samalah kita, lama tak menjenguk sesama sendiri. Akak is sibuk menguruskan gua lah, Sal ^_^

    Amboi, tak sangka jiran sebelah akak dah melonjak jauh ke atas. Hebat tu mengomen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia lain kak MD..takde anak kecik.hehe

      Delete
  4. Hahhaha... kans... samalah dengan Mrs. A sekali dua orang komen pun dah happy ;-)

    ReplyDelete
  5. Padan muka Kak Ton sebab tak tersenarai huahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, kak ton nak buat comeback tuuu

      Delete
  6. fuuh fuuh..!! nak baca cerita travel baru hehe..

    ReplyDelete
  7. Woohoo Nama mama Ada kat situ.. Tq sal

    ReplyDelete
  8. Hai Sallll! Akak datang jengah ni :)

    ReplyDelete
  9. tak sabar nih nak tunggu cerita travel baru

    ReplyDelete
  10. Masih tersenarai bulan ni. Yeahhhh :)

    ReplyDelete
  11. mujurla masih tersenarai. thanks sal

    ReplyDelete
  12. Tahniah kepada yang terpilih.. :)

    ...

    ReplyDelete
  13. Tahniah kepada yang masih tersenarai..
    Keep it up!

    ReplyDelete
  14. terima kasih byk2
    nama kita tercalon
    hihihi

    ReplyDelete
  15. Tahniah pada semua yang tersenarai.. ohsem..

    ReplyDelete
  16. Masih ada lagi nama kat situ.
    Thanks Sal

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com