Thursday, 30 November 2017

Giveaway Photo Polaroid Azhafizah.Com

Sempena buka kedai Print Photo Polaroid, Fiza nak buat satu "Giveaway Photo Polaroid azhafizah.com" untuk semua blogger. Syarat-syarat mudah sangat. Tak perlu nak tekan follow atau like dan sebagainya. Hanya perlu buat satu entri copy paste dan letakkan link entri dalam kotak komen. Senang kan? jomlah beramai-ramai meriahkan Giveaway yang mudah lagi simple ni.


Hadiah
20pcs photo polaroid saiz 3R x 1 pemenenang.
20pcs photo polaroid saiz 2R x 1 pemenenang.

Tarikh Tamat
30 November 2017, 23:59

Note : Pemilihan pemenang secara random.


Berminat untuk print photo polaroid murah, boleh terus email : azhafizahmdnor@gmail.com atau whatsapp terus >> http://azhafizah.wasap.my/

Jom ramai-ramai join, hari ni last!

29 comments:

  1. Good luck sal. Ana join juga. Semoga ada rezeki kita.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. yup, saya suka GA mudah macam ni.hehe

      Delete
  3. 20 keping tu byk... kalu snap ngan mat salah pun ada baki lagi eh eh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. snap semua gol Mat Salah pun ada baki lagi

      Delete
  4. baru perasan, 20pcs.. bnyak gak tu..good luck ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah, macam-macam boleh print kalau dapat.

      Delete
  5. TERIMA KASIH menyertai "Giveaway Photo Polaroid Azhafizah.Com".
    Nantikan pengumumuan pemenang selepas tamat giveaway.

    Sila semak senarai link anda. Jika tiada, tinggalkan url link penyertaan di kotak komen.
    http://www.azhafizah.com/2017/12/senarai-peserta-giveaway-photo-polaroid.html

    ReplyDelete
  6. Hi, all the best !
    Join too~ hehe~
    http://nonasani.blogspot.my/2017/11/giveaway-photo-polaroid-azhafizahcom.html

    ReplyDelete
  7. all da best tau. ray singgah dr segen yg sama.

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/giveaway-photo-polaroid-azhafizahcom.html

    jmput la join n meriahkan segmen GA kt sini jugak

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  8. Semoga berjaya cik sal..eh dah lepas dah , tak sempatlah nak join akak suka join kalau takde syarat yang susah2 ni

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. luck tak berapa nak ada..huhu

      Delete
    2. Hehehehe.... takpe cuba lagi next time.

      Delete
  10. Hihi..... yg penting semangat nak join ga tu... jangan jadi mcm org tu sudah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..orang mana tu? Semangat je ada, luck xde. Hihi

      Delete
  11. waaah bestnyaaa gambar polaroid.. kalo menang share2 eh =P

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com