Monday, 2 October 2017

Here's to a Tragedy-Free October

Assalamualaikum dan hai semua!Macam biasalah, masuk je bulan baru, aku akan tukar bloglist. Bloglist ni aku buat berdasarkan blogger yang banyak meninggalkan komen bulan sebelumnya. Bagi blog picisan macam aku, 2 komen pun aku dah anggap banyak. Kah kah, loser teruk! Bukan apa, sebagai tanda penghargaan, sebab sudi luangkan masa karang ayat nak mengomen. So, pengomen setia bulan September adalah:

Muhammad Khairuddin Lim
Blog : http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/

Hainom Okje
Blog : http://hainomokje.blogspot.com/

Siti Nurzafirah
Blog : http://miamorzafirah.blogspot.my

Ana Suhana
Blog : http://www.anasuhana.com

mamapp
Blog: http://www.mamapipie.com/

aryan azra
Blog : http://aryanazra.blogspot.my

Anies
Blog : http://aniesandyou.blogspot.com/

Farrah MF
Blog: http://famf-tower.blogspot.com

tiga lalat
Blog: http://tigalalat.blogspot.my

aRzMoHa
Blog : http://www.arzmoha.com

Zie Azi
Blog : http://jepunmari2.blogspot.com/

Fidah Shah
Blog : http://whitebarley.blogspot.com

I am LZ
Blog : http://ladyinredplanner.blogspot.my/

raihanah
Blog : http://vitamin-cerdik.com/

LYAfrina
Blog: http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.my/

Siti Yang Menaip
Blog:http://sitiyangmenaip.blogspot.com/

Apa-apa hal pun, bersyukurlah sebab aku baru balik berjalan, so akan kerap update entry. Entry travel memang seronok untuk ditulis, lagipun kalau lambat nanti ada je details aku lupa. So, tak akan ada masalah ketidakhadaman bila aku tulis pasal bola sebab aku ada bahan nak cerita. Yay!!!Kalau aku nak meroyan pasal bola biarlah aku meroyan kat twitter je.

Till then, thanks for reading! See ya lain kali! Semoga Oktober ini bebas tragedi.

38 comments:

  1. bersyukurlah dapat 1 point eh ehhhh

    ReplyDelete
  2. Tersenarai atau tidak LZ akan sentiasa menyokong Sal..
    Tak sabar tunggu entry Sal seterusnya..
    Semoga dipermudahkan segala urusan Sal..

    ReplyDelete
  3. welcome oktober sal.. suka baca entry Sal yg bersahaja.. keep writing sal

    ReplyDelete
  4. hihi, cukup lagi komen kat blog kak sal nih..haha!

    ReplyDelete
  5. Wahh Nama mama Ada laa.. tqtq sal

    ReplyDelete
  6. wow Tahniah semua.. Sakan mengomen ye..terbaekk arr!

    ReplyDelete
  7. wah, tahniah semuanya! maaf tak sempat nak tinggal komen..ni cikgu tinggai la jejak..hehehhe

    ReplyDelete
  8. waahhh! ramainya orang komen blog dia... tahniah sal..

    p/s: saya pun blogger picisan, kalau ada yang komen blog saya, saya pun happy nak lompat katak.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, kan..samalah. rasa pastu g blog dia komen 2 kali ganda lagi banyak sampai dia meluat.haha

      Delete
  9. ramainya komen blog dia! untung pengomen dapat credit :D terbaik la.

    ReplyDelete
  10. Ingat cerita pasal lagu Awie tadi..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog ni jarang cerita pasal lagu, cerita pasal filem selalu lah..haha

      Delete
  11. yeay ! kita ada balik dalam tu even kita pun macam siput je sekarang

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. Haha....waktu sama je. Tang mana nak jet lag

      Delete
  13. mujurla masih masuk senarai. hihi

    ReplyDelete
  14. Wah....ada peningkatan nampaknya. Daripada kedudukan corot dah hampir juara hihi

    ReplyDelete
  15. Ada terselit nama akak di situ! Wah, bestnya balik jalan mesti mood munge-munge :)

    ReplyDelete
  16. Tragedy-free October? Yes. I'd like to have that too :)

    ReplyDelete
  17. habiskan dulu tau satu2 citer tu nanti sambung yang baru. dok tunggu ni hehe..
    dapat gak selit2 nama kat situ. sipi2 je.. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyelah, nanti jadi cam cite melbourne.habis cenggitu je

      Delete
  18. Nak tersenarai juga lah utk next month :)

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com