Sunday, 3 September 2017

Sweet September is here

Assalamualaikum dan hai semua! Selamat Hari Merdeka dan Selamat Hari Raya Aidiladha. Alhamdulillah, berakhir sudah bulan Ogos yang sangat memenatkan! Tapi yang tak bestnya berakhir juga promosi 50% tambang MRT dan LRT. Berakhir jugak SEA Games. Tahniah skuad Malaysia mencapai target 111 emas dan menjadi juara keseluruhan. Walaupun frust tak dapat tengok opening dan closing atas tuntutan kerja dan urusan keluarga, dapat jugak menyelit kat acara-acara free tanpa tiket. Hahaha. Sekarang ni dok menghitung hari nak gi holiday! Badan aje kat sini, hati ngan jiwa dah kat mana-mana entah!

Sebelum aku melalut lebih jauh, meh kita tengok sape yang bakal menjadi my September Sweetheart berdasarkan pengomen yang meninggalkan komen walaupun blog sendu tak berupdate. Mereka adalah:

Anies
Blog : http://aniesandyou.blogspot.com/

Muhammad Khairuddin Lim
Blog : http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/

aRzMoHa
Blog : http://www.arzmoha.com

anamizu
Blog : http://ana-mizu.blogspot.my/

aryan azra
Blog : http://aryanazra.blogspot.my

Hainom Okje
Blog : http://hainomokje.blogspot.com/

Fidah Shah
Blog : http://whitebarley.blogspot.my

Zie Azi
Blog : http://jepunmari2.blogspot.com/

nhhas
Blog : http://hnr318.blogspot.my/

tiga lalat
Blog : http://tigalalat.blogspot.my

I am LZ
Blog : http://ladyinredplanner.blogspot.my/

Siti Yang Menaip
Blog:http://sitiyangmenaip.blogspot.com/

paridah
Blog : http://karyaku-paridahishak.blogspot.my/

Juliza
Blog : http://www.mamajue.com/

Hasliynda
Blog : http://haslinyda-umairah.blogspot.my/

mamapp
Blog: http://www.mamapipie.com/

raihanah
Blog : http://vitamin-cerdik.com/

ana suhana
Blog : http://www.anasuhana.com

Yang tak tersenarai, jangan ingat aku tak appreciate dan tak menyinggah pulak ye. I olls sangat terharu dengan kehadiran u olls semua. Aku tau ramai yang  nak komen, tapi dah entry pun hambar nak buat cmane. Kalaulah blogging ni ada KPI aku rasa aku dapat 2 je. Huhuhu.

OKlah, dah banyak merapu ni. Nanti free time aku gi jalan-jalan blog korang ye. Thanks sudi singgah sini. Sayang korang!

34 comments:

  1. Pegi mana kali ni...
    #TravelMovieMakanBola

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam biasa aku akan update bila balik nanti..haha

      Delete
  2. Bulan dpn plak ke br nk up sweet october?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..gaya blogging update sebulan sekali nampak gaya macam tu lah..hihi

      Delete
  3. Mesti ada tempat menarik yang bakal dituju ya..

    ReplyDelete
  4. Salam September Sal.. tahniah buat semua rakan2 yg tersenarai. Salam berblogging juga :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah tersenarai juga. sweet september sal

    ReplyDelete
  6. lama cuti panjang.. lemau naik keje ari ni.. huwahuwaaaa
    hello september Sal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huwa..memang lemau.cuti pun buat macam2, tu yang letih tu.

      Delete
  7. Lama dah tak masuk sweet, sweet ni semua di sini, Sal. Apa khabarmu di situ? Hahaha!

    Eh, dah nak pergi jenjalan lagi? Memangnya misi tahun ni nak jenjalan aje ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya misi tahun ni nak kurangkan jenjalan sebab dah berhabis buat braces. tapi tulah..kaki ni gigil je kalau tak terbang.haha

      Delete
  8. Happy Sweet September, Sal. Maaf lama tak jenguk sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kak Farrah. lama gak tak jalan2 blog di sana

      Delete
  9. Bab blogging ada KPI tu kelakau :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..nasib baik takde KPI kan.tu buat lawak nak ceriakan diri sendiri dan pembaca namanya

      Delete
  10. Siapa kata blog sendu, menarik what..
    Waaahhh busy sokmo pun masih ada tarikh pi vacation.. Semoga dipermudahkan perjalanan & urusan Sal.. 😉

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..vacation dah plan lama. tinggal nak angkut bg pergi je.

      Delete
  11. hem...sepertinya saya telat datang di blog ini, baiklah mulai sekarang saya bakal rajin berkunjung ke blog ini, menjalin persahabatan dan persaudaraan

    ReplyDelete
  12. Wah bestnya sal sempat selit tgk sukan sea. Kak ana teringin sgt nk pergi tp takde rezeki.

    Happy holiday sal. Enjoy your day :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terkejar-kejar jugak kak ana, rasa macam saya yang bertanding..hehe

      Delete
  13. Wah mama tersenarai la.. Tq sal.. sal pun jadi mama punya sweet September Dan so on juga lah sampai bila2

    ReplyDelete
  14. wow...nak gi jalan2 lagi ke Sal..mesti best ni...tak sabar nak baca..

    ReplyDelete
  15. Yahooooo...masih lagi mampu bertahan.
    Uiii....nak pi mana lagi pulak ni? Ikut!

    ReplyDelete
  16. ciksal, ko kalo travel dlm flight jgn tdo memanjang je., bwkla majalah ke ape ., hehe2 bestnyer travel sokmo

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada travel sokmo wak, lastg Jepun nak dekat setahun lepas.bukan macam wak, suratkhabar pun beli oversea..gituuu.haha

      p/s:dalam flight tido jelah wak, jimat tenaga

      Delete
  17. knape no 1? whyyyy... dibelasah 5 bukan 1 hakikat yg menyeronokkan...

    #tetibaemokopehal

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..kita kena tuntut keadilan untuk Mane. kad merah atok dia lah #nakemojugaklah

      Delete
  18. cerita jepun belum habis lagi tu, nak terbang mana tu ciksal.

    ReplyDelete
  19. bestnya cik Sal, teringat filem Train to Busan pulak dah..cantiknya view dia kan Sal :)

    ReplyDelete
  20. Ada lagi nama rupanya kat senarai

    ReplyDelete
  21. september aida berlalu dgn happy.
    mula cuti blaja.
    mula blaja...

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com