Saturday, 3 June 2017

Jejari Jun

Assalamualaikum semua! Dok buat apa tu? First of all, macam biasa, sebagai blogger cliche perasan famous, mestilah nak tanya korang rindu aku tak? Hahaha. Ah..poyolah semua ini.

Macam biasa, masuk bulan baru ni apa lagi aktiviti aku selain mengupdate bloglist sebagai penghargaan top komentator bulan lepas. Cari nama korang, ada tak?

Jari Manis
Blog :  http://jarimanistravel.blogspot.com

dear anis
Blog : http://aniesandyou.blogspot.com/

Scdha Sein (SS)
Blog : http://scdhaseinphoto.blogspot.com/

aRz MoHa
Blog : http://www.arzmoha.com

Nour Adieb
Blog: https://nourayuadieb.blogspot.my/

Siti Nurzafirah
Blog : http://miamorzafirah.blogspot.my

raihanah
Blog : http://vitamin-cerdik.com/

Muhammad Khairuddin Lim
Blog : http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/

Hainom Okje
Blog : http://hainomokje.blogspot.com/

Farrah MF
Blog: http://famf-tower.blogspot.com

Zie Azi
Blog : http://jepunmari2.blogspot.com/

I am LZ
Blog : http://ladyinredplanner.blogspot.my/

Fadzi Razak
Blog : http://www.fadzirazak.com

LYAfrina
Blog : http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.my/

Ana Fatihah
Blog : http://solehahgirlz.blogspot.my

Kak Jari Manis memang legend. Jarang datang komen, tapi sekali dia datang memang bawak bom. Nak dekat 5 pages komen dia sorang je. Allahu terharunya aku. Aku dah lama tak jejak blog dia. Thanks a lot kak JM! Entry lama-lama pun dia komen tau.





OKlah, macam biasa nak ucap thanks kat sesape yang selalu singgah kat blog aku ni. Tak kisahlah follower, silent reader atau kaki komen, korang semua memang awesome! Thanks a lot, walaupun korang tak sedar, aku memang happy dengan kehadiran korang.

Selamat berpuasa dan beribadah di bulan Ramadhan!

34 comments:

  1. SALAMRAMADAN SAL SLMT BERHUJUNG MINGGU

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiseh, dah rabu baru baca komen ni..huhu

      Delete
  2. Mak aihhh ramainya lempaq bom.. Anw Selamat Berpuasa Sal.. Sori lama dok mai jengukk.. Busy..hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak ramai pun..Jari Manis tu sorang je. Busylah sekarang celebrity. keluar paper lagi. Haha

      Delete
  3. salam ramadhan cikSal tuuh, ni wak dtg nk ucap selamat berpuasa saja., ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ingat wak datang bawak murtabak singapore tadi..haha

      Delete
  4. selamat berpuasa sal. lemah hari ni nak menaip pun mlas..
    pose..pose ..hikhikk

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..over tau. selamat berpuasa zie

      Delete
  5. Salam Jun dan Salam Ramadhan, Sal!

    Akak malaslah nak skrol list. Dah lama terkeluar dari senarai. Bukan senang nak kekalkan momentum mengomen tanpa henti. Eh, perasan selebriti pulak ^_^

    Akak bulan puasa ni nak cuti berblogginglah. Bukan sepanjang masa, asal malas aje akak cutilah ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...bulan puasa ni memang malas. boleh tertido kat keyboard.

      Delete
  6. Alhamdulillah.. masih terselit disitu walaupun agak terbabas lately

    ReplyDelete
  7. Anyway.. selamat berpuasa Kak Sal dan readers kesayangan Kak Sal sekalian

    ReplyDelete
  8. Wah ramai pengomen tegar sal...Akak ni banyak bukak blog guna henset tu yang payah selalu nak singgah .Apa pun sal sentiasa di hati....hihii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. awww..terharunya. thanks singgah sini kak. semoga sihat selalu

      Delete
  9. Selamat berpuasa dear..Kerap2 lah update blog..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aduh..kalau boleh memang nak, tapi tak sempat.thanks sudi baca

      Delete
  10. wut wut ... hahaha sampai terkeluar carta sudah

    ReplyDelete
    Replies
    1. bulan depan boleh masuk balik..wuut..wuuut balik

      Delete
  11. sbnrnya baca je blog sal.

    tp tak log in - so tak dapat nk komen.

    nk log in pun tak sempat.

    melampau kan.

    hihihi

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah blog LZ pun tersenarai..
    Ada masa nanti LZ singgah semula blog Sal..
    Terima kasih Sal sebab boom blog LZ, hehehehe ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti datang komen bawaklah kuih raya

      Delete
  13. Salam Ramadhan Sal...bila balik Muo?

    ReplyDelete
    Replies
    1. balik time puasa je kak. Raya maybe dah minggu kedua baru balik. X dapat amik cuti

      Delete
  14. hamboi hamboi sis JM ni memang kalau dia komen dasyat...ada upah volunteer untuk komen ka...rasa nak menuntut ilmu komen ni hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..tak letih ke jejari tu. huhu

      Delete
  15. Selamat berpuasa Sal dan keluarga

    ReplyDelete
  16. Salam ramadhan Sal..
    Lama dah akak tak singgah sini. Selamat berpuasa..

    ReplyDelete
  17. heeee masih belum layak masuk carta balik.. tergolek2 dah ni nampaknya..

    ReplyDelete
  18. hahaha tersangkut jg di bulan jun heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jun = 6 = Man U. Huh, dah agak dah!

      Delete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com