Sunday, 7 May 2017

May Bloglist

Assalamualaikum. Hola! Adoilah, sungguh kak Sal kau ni update blog pakai Internet Explorer ke hape! Dah tujuh haribulan baru terhegeh-hegeh nak ucap terima kasih kat pengomen-pengomen awesome bulan lepas. Hahaha.

Bulan April memang aku busy mengalahkan Ahmad Maslan. Lima entry je..tapi ada hati nak jadi blogger fofuler. Takpelah, aku fofuler kalangan korang je cukuplah kan. So, here goes..

Siti Nurzafirah
Blog : http://miamorzafirah.blogspot.my

Muhammad Khairuddin Lim
Blog: http://kakitravelkhairuddin.blogspot.my

Farrah MF
Blog : http://famf-tower.blogspot.my

Scdha Sein (SS)
Blog : http://scdhaseinphoto.blogspot.com/

aRzMoHa
Blog: http://www.arzmoha.com

Siti Yang Menaip
Blog:http://sitiyangmenaip.blogspot.com/

dear anies
Blog : http://aniesandyou.blogspot.my 

raihanah
Blog : http://vitamin-cerdik.com/

Nour Adieb
Blog: https://nourayuadieb.blogspot.my/

Zie Azi
Blog : http://jepunmari2.blogspot.com/

Adam
Blog : http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.my/

nohas
Blog : http://al-pakri.blogspot.my/


zarul farhana
Blog: http://sayazarulfarhana.blogspot.my/

Mummydearie
Blog : http://mummydearie.blogspot.com/

OKlah, macam biasa nak ucap thanks kat sesape yang selalu singgah kat blog aku ni. Tak kisahlah follower, silent reader atau kaki komen, korang semua memang awesome! Thanks a lot, walaupun korang tak sedar, aku memang happy dengan kehadiran korang.

Selamat datang Syaaban, dan semoga Allah panjangkan umur kita untuk menyambut Ramadan!

Till then, see you next time, lovelies!

31 comments:

  1. Yang penting ada pengisian walau pun sesekali.
    Taklah bersawang terus.

    ReplyDelete
  2. Alaaa, dah terkeluar pulak. Haha :P

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah salam syaaban sal..
    ari tu tak nampak pun sal kat pesta buku, rami sgt orang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelah kan...kalau terserempak boleh buat kecoh. ye ke, entah2 jadi krik krik. haha

      Delete
  4. SS busy ngalahkan nora danish... ehhhh... tetiba.. ha ha ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaupun busy, kita enjoy!!!hehe

      Delete
    2. fasha bawak bawak bershanda... he he he

      Delete
    3. fasha penat..fasha sandar. eh..haha

      Delete
  5. Bagusnya sal buat macam ni. Yang tersenarai ni mesti terharu sbb dapat back link

    ReplyDelete
  6. Aduh...sudah tersingkir nampaknya!

    ReplyDelete
  7. Sama lahh.. sejak may menjelang, entri baru brapa ketoi.. dalam draft banyak laaa

    ReplyDelete
  8. alhamduliullah masuk list. hihi

    ReplyDelete
  9. Ala dah tersingkir keluar. Hee. Hye Sal =)

    ReplyDelete
  10. Selamat menyambut bulan Ramadhan yang akan tiba lagi 2 minggu. :)

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. Wah...pergi ke. Saya x berkesempatan. Ada urusan keluarga

      Delete
  12. Sal!! Mana nama blog si Jari Manis tu..dah tukar jadi Jari Masam ke..blog dia pun dah bau kepam ๐Ÿ˜ฌ

    ReplyDelete
  13. Titiew nk masuk dlm list bln mei laaa..x nak nanti ada org tu merajuk ๐Ÿ˜œ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...mana ada merajuk. Faham orang ada banyak komitmen.

      Delete
  14. Ni dlm sibok2 ada gak entri..like me langsung x de mmg sibuk lebih dari PM ๐Ÿ˜ฌ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...busy betul kak JM ye.saya bila ada peluang menaip memang tolak tepi benda lain

      Delete
  15. kami bkn everton!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jadilah macam Liverpool...aim for the top four! barulah champions league. kah kah

      Delete
    2. bila nak wat kenduri no 4 ni??? sok lusa dah pose

      Delete
    3. entahlah...tapi jangan lupa jemput rakan-rakan Arsenal

      Delete
  16. sini aida dtg selalu nyer khusyuk membaca.
    nak komen tak reti ha ha ha ha :)
    iyer la. sal byk berjalan.
    reading your experiences something buat aida happy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..thanks Aida. samalah kita, menulis untuk sharing dengan harapan mendatangkan manfaat or at least senyuman kepada yang membaca. thanks singgah

      Delete
  17. Sama2 Sal ๐Ÿ˜„๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com