Tuesday, 7 March 2017

Go Marching In!

Assalamualaikum dan apa khabar semua! Berakhir sudah Februari, bulan yang sibuk tapi padat. Walaupun begitu, aktiviti wajib setiap kali awal bulan tetap diteruskan padahal seminggu delay dah ni woi. Tujuan aku letak bloglist bulanan ni adalah sebagai promosi blog diorang kat readers lain sebagai tanda penghargaan sebab tak putus-putus komen kat blog aku. Yang tak ada pun jangan risau, aku akan tetap terjah. Percayalah, kekerapan aku merayap kat blog orang, lagi tinggi dari kekerapan update blog sendiri.

OKlah, meh kita tengok siapa yang berjaya jadi pengomen tegar bulan lepas. Terima kasih masih ada yang sudi datang mengomen.

1.Muhammad Khairuddin Lim
Blog: http://kakitravelkhairuddin.blogspot.my

2.nhhas
Blog : http://hnr318.blogspot.my/

3.aRz MoHa
Blog: http://www.arzmoha.com

4.dear anies
Blog : http://aniesandyou.blogspot.my 

5.Siti Nurzafirah
Blog : http://miamorzafirah.blogspot.my

6.Farrah MF
Blog : http://famf-tower.blogspot.my 

7.Hainom OKje
Blog : http://hainomokje.blogspot.my/

8.raihanah
Blog : http://vitamin-cerdik.com/

9. tiga lalat 
Blog: http://tigalalat.blogspot.my

10. Zie Azi
Blog : http://jepunmari2.blogspot.com/

11.LYAfrina
Blog : http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.my/

12.azaleania
Blog :  http://azaleania.blogspot.my/

13.Ana Fatihah
Blog: http://solehahgirlz.blogspot.my

14.Nour Adieb
Blog: https://nourayuadieb.blogspot.my/

OK lah gais, rasanya tu je aku membebel kali ni. Jumpa lagi next entry! Have a lovely month ahead!


Dah tengok Surga Tak Dirindukan 2, tapi malas nak buat review sebab tak puas hati dengan ending. Kah kah.


37 comments:

  1. Haha. Alamak! Tak puas hati dengan ending pulak. Hii. Siqah okay je dengan ending SYtD 2 :)

    ReplyDelete
  2. salam singgah pagi...
    wah...x nampak lagi blog nieyl dlm bloglist sal..
    insyaÁllah coming soon ya..hihihi

    ReplyDelete
  3. meriah jugak pengomen tegarnye. hehehehe.

    x best eh citer tuh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. takdelah nak kata tak best..ending saja macam tak diharapkan

      Delete
  4. tak puas hati nape ? meh pillow talk.. ngeh2

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab sokong hero lagi satu..hehe

      Delete
  5. cept pulk dah masuk buln mac, sy suka bulan mac..huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. entahlah..semua bulan pun sama bagi saya. Mac ni best kalau dapat bonus je.haha

      Delete
    2. ada reason tau i like mac much2..becoz my birthday..haha ada mcm kanak2 riang takkkk

      Delete
  6. pengomel tegar yg sentiasa terjah sini, wlupun kdg2 tak paham bab bola kah kah2

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..jarang dah blog ni sembang bola.sebab tau xde sape layan membebel sorang-sorang

      Delete
  7. Tahniah yang berjaya masuk bloglist! best juga tu kan :')

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah berbaloi. hihi

    ReplyDelete
  9. Wahhh, saya masuk list jugaklah walaupun kedudukan tercorot. Hehe terima kasih. :)

    ReplyDelete
  10. no. 9 tu maksudnye wak dpt 9 hadiah keeew., hehe2 tq cikSal mugo dimurahkan rejeki dan dipercepat jodoh sejat., aminn

    ReplyDelete
  11. eh eh, x sangka sy pun terselit no 14 😉

    ReplyDelete
  12. Yahooooo tak corot.
    Terima kasih Sal tak jemu jemu tolong promote blog hakak ko ni.

    Org nak tengok tp dah habis pulak tayangannya kat Aeon yg dekat dgn rumah ni. Tunggu Astro First ajelah nampakny...
    Mesti ending dia tak kawen sapa sapa ek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..mana boleh bagitau.kena tengok sendiri lah

      Delete
  13. TAHNIAH pd yg tersenarai. Kalian mmg awesome :D

    Awa juga nak ucapkan terima kasih pada Sal kerana sudi baca kisah hidup Awa start dari part 1 sehingga part 3.
    Sambungan untuk part 4 Awa dah publish pagi ini seperti yang di janjikan.

    https://sishawa.blogspot.my/2017/03/kisah-benar-hidupku-part-4-kami-berbeza.html

    ReplyDelete
  14. tahniah pada yang tersenarai. selamat berblogwalking semua

    ReplyDelete
  15. bila la akaq nak masuk carta ni :( sob sob...

    ReplyDelete
  16. hat no 4 tu bukan arsengal ya kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. 4 takpe, jangan 6..tu setan merah.kah kah

      Delete
  17. bertabahlaa kalau ending tak seindah di syurga hahahahhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe, asalkan ending 3 points..haha

      Delete
  18. nak kena ada gak dalam blog sal ni.. hihihihi

    ReplyDelete
  19. Tanpa dorang blog x ceria kan so mmg perlu hargai mereka luangkan masa baca blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelah kak, lagi orang macam kita ni..lagi kerap merepek kat blog orang dari update blog sendiri. haha

      Delete
  20. Cuma lately sis JM agak kurang blogging blogwalking pun dah kurang ni sbb pegi klinik sambil tggu turn balas dulu kunjungan blog kwn2..ramai lg blog nk kena terjah ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai ni rindu kak JM..kenapa gi klinik? demam ke? get well soon kak..nak dekat puasa ni

      Delete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com