Friday, 16 December 2016

365 Days Daily Planner Giveaway by Luqman Zakaria

Tahun baru memang indah kalau dirasmikan dengan planner baru. Lagi indah kalau dapat free! So, apa lagi..meh la kita join GA ni dengan click 'Invitation Card' di bawah.



By the way, akak takde IG tapi dah like FB page. Jenuh dok mengingat password FB yang dah lama tak bukak. Hehe..

Wish me luck, gais!!!

22 comments:

  1. good luck, sal. dpt la start planner with daily book kan..

    ReplyDelete
  2. eh... salah... good luck 3-0! ;-)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sbb luangkan masa untuk support dan join GA arepnakbebel. btw good luck yer.

    ReplyDelete
  4. All the best! Moga ada hadiah tu nanti. =)

    ReplyDelete
  5. Good luck sal! Memang best dapat planner. Planner akak tahun lepas pon kosong lagi. Acaner tu, hohoho πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..samalah.tak pernah ingat nak isi..

      Delete
  6. Good luck dari ga yg sama 😁 jemput join
    http://mellyacrayola.blogspot.my/2016/12/end-year-mini-giveaway-by-mellya-friends.html

    ReplyDelete
  7. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  8. Org org yg rajin travel mcm hang mmg kena ada planner Sal. Senang nak tanda tarikh tarikh penting. Bukan apa takut tertinggal flight haha...

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. tak check lagi..haha.lupa plak.jap nak check

      Delete
  10. Replies
    1. habis dah SS, tak berapa nak ada luck..haha

      Delete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com