Sunday, 2 October 2016

Salam Oktober dan Salam Maal Hijrah

Assalamualaikum dan hai semua! Macam biasalah, masuk je bulan baru, aku akan tukar bloglist. Bloglist ni aku buat berdasarkan 15 orang blogger yang paling banyak meninggalkan komen bulan sebelumnya. Sebagai tanda penghargaan, sebab sudi luangkan masa karang ayat nak mengomen. So, top 15 pengomen paling banyak bulan September adalah:

1.Muhammad Khairuddin Lim
Blog: http://kakitravelkhairuddin.blogspot.my

2. Scdha Sein
Blog : http://scdhaseinphoto.blogspot.my/

3. aRz MoHa
Blog : http://www.arzmoha.com

4.zarul farhana
Blog : http://sayazarulfarhana.blogspot.my/

5. Mummydearie
Blog : http://mummydearie.blogspot.my/
 
6.Hainom OKje
Blog : http://hainomokje.blogspot.my/

7.Qaseh Vee
Blog :  http://harumankasehvee.blogspot.com

8.raihanah
Blog : http://vitamin-cerdik.com/

 9. Zie Azi
Blog : http://jepunmari2.blogspot.com/

10.nhhas
Blog : http://hnr318.blogspot.my/

11.Siti Nurzafirah
Blog : http://miamorzafirah.blogspot.my

12. Puan Kutu
Blog :  http://puankutu.blogspot.my/

13. paridah
Blog : http://karyaku-paridahishak.blogspot.my/

14.tiga lalat
Blog: http://tigalalat.blogspot.my

15.Kakzakie
Blog:  http://zakiepurvit.blogspot.my/

Apa-apa hal pun, aku nak ucap salam Maal Hijrah buat semua. Aku sibuk sikit lately, hujung bulan nak 'terbang'. Doakan trip aku berjaya, one of the toughest nak plan dan execute. Insha allah, balik nanti aku story ye.

Till then, thanks for reading! See ya lain kali!


 

25 comments:

  1. pengomen tegar blog kak sal :D

    ReplyDelete
  2. salam maal hijrah jugak untuk akak...

    ReplyDelete
  3. terbang bebaik, jangan sampai patah sayap ye.. muhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kih kih kih dah macam tajuk drama ni zafirah... kih kih kih

      Delete
  4. Salam Maal Hijrah dari arepnakbebel.com dan tahniah semua pengomen tegar.hehe

    ReplyDelete
  5. Salam maal hijrah juga dari kakak
    Tak sangka nama kakak ada terselit hihi...
    Thank you for the appreciation dear!

    ReplyDelete
  6. Salam Maal Hijrah Sal...semoga kehidupan lebih baik dari semalam.
    Semoga dipermudahkan perjalanan sal yang kata nak terbang tu.

    ReplyDelete
  7. Salam Maal Hijrah, Sal.

    Apa kata sebelum terbang lagi tu, habiskan karangan-karangan yang tertunggak. Nanti lepas balik travel, tak dan dah nak mengarang!

    Apa-apa pun, happy October buat Sal! Semoga bulan ni yang best-best aje menanti yerk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..balik terbang nanti karangan lain plak lah..

      Delete
  8. salam oktober sal. thanks i dah naik no 8. hihi

    ReplyDelete
  9. #BawakDAkuPergi.
    Huhuhuhuhuhu................

    ReplyDelete
  10. Salam hijrah Sal. Lama kita 'terpisah' ye, heh heh..trmkasih dtg ziarah umh akk.

    ReplyDelete
  11. mem besar dah terkeluaq dari paksi top commentator hahahaha

    ReplyDelete
  12. salam maal hijrah sal..semoga lebih baik dari yg lepas
    aminn..

    ReplyDelete
  13. Sedihnya...kita tak masuk list top komen huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolo..ciannya. bulan ni gerenti masuk.

      Delete
  14. Nak terbang ke mana tu..mesti dah balik kan

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com