Sunday, 3 July 2016

Apa? Dah bulan Julai?

Assalamualaikum semua. Bulan Ramadhan ni momentum blogging aku kurang sikit. Blogwalking kurang,  blog sendiri lagilah sepi. Orang nak datang komen pun tak tau nak komen cmane sebab takde entry baru. Hahahaha. Tapi aku memang tabik spring kat diorang ni, sebab entry lapuk tahap Bujang Lapuk pakai songkok pun depa komen dengan sepenuh hati. Mereka adalah: 

1.Siti Yang Menaip
Blog: http://sitiyangmenaip.blogspot.com/

2.Muhammad Khairuddin Lim
Blog: http://kakitravelkhairuddin.blogspot.my

3. Yana Yani
Blog : https://iamaproudmama.blogspot.my

4.  Farrah MF
Blog: http://famf-tower.blogspot.com

5.nhhas
Blog : http://hnr318.blogspot.my/

6.Mummy Julia
Blog : http://notachentamummy.blogspot.my 

7.Anies
Blog : http://aniesandyou.blogspot.my/

8.Siti Nurzafirah
Blog : http://miamorzafirah.blogspot.my

9.Qaseh Vee
Blog: http://harumankasehvee.blogspot.com/

10. Zie Azi
Blog : http://jepunmari2.blogspot.com/

11. Mummydearie
Blog : http://mummydearie.blogspot.my/

12. Scdha Sein
Blog : http://scdhaseinphoto.blogspot.my/ 

13. Puan Kutu
Blog :  http://puankutu.blogspot.my/

14.paridah
Blog : http://karyaku-paridahishak.blogspot.my/

15.Hainom OKje
Blog : http://hainomokje.blogspot.my/

I olls sangat terharu dengan kehadiran u olls semua. Aku tau ramai yang  nak komen, tapi tetiba sel-sel otak tak berhubung. Mungkin kerana entry aku yang entah apa-apa. Hahaha. Silent reader pun aku tetap appreciate. Tapi dah silent, aku tak tahu lah sape korang.

Sebagai tanda penghargaan, blog-blog yang tersenarai akan dimasukkan dalam bloglist Julai.

Nak ucap Selamat Hari Raya in  advance. Hati-hati di jalan raya. Have fun wherever you are bersama yang tersayang. Thanks buat yang bagi kad raya. Sorry tak sempat buat entry. Insha Allah akan diusahakan.

Love you gais! Take care!


63 comments:

  1. dah nak raya ni , jadinya nak ucap selamat hari raya dan sis mohon maaf zahir dan batin andai ada komen yang mengguris rasa ...

    ReplyDelete
  2. yahuuu tersenarai jugak!!
    selamat hari raya & berhati2 di jaln raya..sal

    ReplyDelete
  3. Ehh falam bercuti beranak pun masuk dalam senarai juga.nmpk sgt cik sal jarang up entry.hehehe..

    Selamat hari raya ye..maaf zahir batin buat ciksal

    ReplyDelete
  4. selamat hariraya ciksal tewwwww., maaf zahir batin yee ., ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. wak nk tmbh pantun raya sateww.,

      Harimau Malaya makin kecewa,
      Euro cup semakin ke hujungnya,
      Jangan layan bola masa raya,
      Sanak saudara nak letak di mana.

      Delete
    2. Euro kul 3 pagi Wak, mana ada orang datang raya kul 3. hahaha. Selamat hari ray Wak..lama menghilang. maaf zahir batin ye

      Delete
    3. wak ade je kat ampang jaya., ;p

      Delete
    4. amboi wak, meh la datang rumah raya

      Delete
    5. Wak dah lama x jenguk blog CT.. huurm.. kita jenguk dia entry lama2 je.. dimanakah Wak ??

      Delete
    6. ramai dah rindu fantun Wak ni..

      Delete
  5. Nama Jay Emm mana? Mana?
    * Soklan carik pasal.... He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..Jay Emm hilang dok buat kuih raya

      Delete
    2. ni mesti cik Sal salah kira ni..x mgkin JM yg suka komen tu terkeluar carta ;p

      Delete
    3. Ehhhh... Jay emm ada laaa... Baru nampak bayang... he he he...

      Delete
    4. widget tu lah salah, bukan saya

      Delete
  6. Selamat hari raya cik Sal munge.. maaf zahir dan batin.. he he he...

    ReplyDelete
  7. Ehhh ! Nama kitee... terima kasih jugak untuk akak yang tak jemu singgah kat blog kite.. hik2

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Raya akak... take care.. jangan main mercun banyak sangat.. ingat kite tak tau ke... hehhehheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ish..mana ada. kat KL ni tak boleh sebarangan main mercun. kena tangkap kang..

      Delete
  9. Selamat hari raya kak....

    ReplyDelete
  10. i nampak naaaama i laaa ataih skali tu =D

    ReplyDelete
  11. salam aidilfitri Kak Sal.. jom jalan sama2 gi hehe..

    ReplyDelete
  12. yg no 7 (bkn cristiano ronaldo ek) ingin mengucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin dengan ucapan, bila nk kasi duit raya? bila nak b uat open house? bila ko bertolak ke rio de janerio?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak nak aku gi rio, takut kena virus zika..lagipun Karius tak pergi..haha.

      x payah open house sangat, nak raya datang jelah

      Delete
  13. Selamat Hari Raya tuan umah. =)

    ReplyDelete
  14. Selamat Hari Raya Aidil Fitri

    ReplyDelete
  15. Selamat hari raya ..maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  16. saya tetap menjadi pembaca yang setia

    ReplyDelete
  17. lagi-lagi musim euro 2016....menghadap tv je le.

    ReplyDelete
  18. raya pun jadi tak tentu arah...pasal euro 2016

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sangatlah.Euro kali ni tak best

      Delete
  19. apa pun yang terjadi teruskan penulisan anda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak menulis, tapi tak sempat..huhu

      Delete
  20. nak berusaha gigih lagi bulan ni

    ReplyDelete
  21. salam idilfitri sal..tksh senaraikan blog kak juga sbg bloglist sal

    ReplyDelete
  22. Sanggup ko letak kakak mertua ko ditangga corot Sal hihi...
    Selamat Hari Raya, maaf zahir batin Sal...

    ReplyDelete
  23. Sanggup ko letak kakak mertua ko ditangga corot Sal hihi...
    Selamat Hari Raya, maaf zahir batin Sal...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakak mertua tak datang singgah..tu pun nasib baik tersenarai

      Delete
  24. Selamat Hari Raya..! Jemput singgah blog Reen.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks follow..dah follow balik. nanti free sy g jalan-jalan sana ye

      Delete
  25. pesal nama JM terkeluar carta ni..adeh..sedih n pilu kau hihihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi JM cam lagu rock kapak nih

      Delete
    2. lepas tuuuuuu Akak JM kejar balik naik carta haha..

      Delete
    3. Dia nak asah jari dia yg manis tu... he he he...

      Delete
    4. bocor keyboard kena ketuk kang..

      Delete
  26. selamat hari raya Sal..x nk buat open house ke..leh jumpa ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. datang je kak JM..saya memang tak buat open house

      Delete
    2. nak pegi esok boleh hihih

      Delete
  27. jgn kata Sal..ni ha..sis JM sendiri pun blog terabai abis...blog walking pun dah kurang..mood nk berblog makin hilang

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya mood tu ada...cerita pun banyakl..tapi masa n tempat tak sesuai

      Delete
  28. selamat hari raya sal...hihiih

    ReplyDelete
  29. akhirnya, berjaya juga tersenarai
    pasni entah ada ke idaklah agaknya...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh lupa, selamat hari raya sal =)

      Delete
  30. Ahah! Ada lagi nama akak kat sini rupanya ~_^ Ingatkan dah terhapus dah sebab akak sendiri tak aktif blogwalking sejak nak dekat raya sampailah ke hari ni. Malas beb!

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com