Sunday, 10 January 2016

Pemenang Australia's Souvenirs GA by Siti dan Salbiah!

Assalamualaikum semua! First of all, aku nak ucap thanks bebanyak kat semua yang sudi join Australia's Souvenirs Giveaway by Siti Yang Menaip dan SalbiahM. Tak sangka mendapat sambutan. 96 penyertaan is quite a lot bagi blogger macam kitorang. Again, thanks sudi support GA dan follow we olls! Really appreciate it!

GA dah tamat, so seperti yang dijanjikan, kami akan memilih pemenang berdasarkan cabutan  random.org. Disebabkan ramai yang join, instead of 12, kitorang up bilangan pemenang kepada 20! Yay!!!

Berikut adalah mereka yang bertuah :

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
http://machrysanthemumtea.blogspot.my/2016/01/australias-souvenirs-giveaway-by.html
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
http://www.cekgunorazimah.com/2016/01/australias-souvenirs-giveaway-by.html

Another surprise - Untuk menghargai orang yang terpantas join, peserta pertama iaitu  


pun dapat hadiah jugak. So, total 21 hadiah! 

PENTING :  Kepada para pemenang, sila emailkan nama dan alamat ke salbiahm85@gmail.com untuk urusan pengeposan hadiah. Seandainya tiada respon sehingga 18/1/2015, hadiah akan diberi kepada pemenang lain, juga melalui cabutan random.org.

Till then, thanks everyone for your support! Doa lah aku travel lagi, then boleh buat GA lagi ye...See you next entry!

53 comments:

  1. tahniah semua yang menang...:))

    takda rezeki kita.hihi

    and congrats penganjur jugak *tepuk tangan* .. nty buat GA lagi, kita support lagi insyaAllah ^^

    ReplyDelete
  2. Fewwwittt.. tahniah uols.


    Melben best baq ang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, cara huda cakap, macamlah pemenang dapat hadiah tiket percutian ke melben

      Delete
    2. Dak Huda super excited! :)

      Delete
    3. huda memang excited orang mention kampung dia

      Delete
  3. woahhh, tahniah utk yg menang :D sy betul takde luck dgn giveaway2 ni T_______T

    ReplyDelete
  4. Wahhh. Congrates untuk semua pemenang. Bukan rezeki untuk menang kali ni ^_^

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah hehehehehe tq kak sal wiwiwi <3

    ReplyDelete
  6. Salam singgah sini dik sal....Alhamdulillah....akak no16 tu....hihi...Tahniah juga kepada semua yang menang....

    ReplyDelete
  7. huwaa , ain takde rezeki menang kali ini .
    apa apa pun , tahniah kepada semua pemenang ! :)

    ReplyDelete
  8. hebattz.,

    cuma cadangan wak elokla penganjur bgtau pemenang tu kat blog dorg sbb x semua rajin blogwalking yee., ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih atas cadangan tu wak, dah bagitau dah..harap diorang perasan

      Delete
  9. alhamdulillah...terima kasih, dapat souvenirs...

    tahniah pada yang pemenang yang lain juga :

    ReplyDelete
  10. tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  11. hahaha. haritu join last minute nak nangis dah. nasib baik ada luck. alhamdulillah. thank u kak Sal and kak CT :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah, sape sangka nombor last pun boleh naik...tu nama dia rezeki

      Delete
  12. tahniah buat semua pemenang :)

    ReplyDelete
  13. uwaaaaaaaaaaaa.....xdan nk join....huhuhuhuh....sedihhhh....kemurungan...huhhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak...Siti, tolong pujuk DM ni!!!hehehe

      Delete
  14. pape pun....tahniahhh pada yg menang.....moga ada GA lagi pehni...boleh sy join dan menang.....hahahahah....confident level tahap 7 petala langit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..tulah, DM kan sibuk, terlepas GA kali ni ye..doa lah saya travel lagi, boleh buat GA lagi...hehe

      Delete
  15. Tahniah kepada kesemua 21 orang pemenang. Yalah, yalah, marilah kita doakan Dik Sal kita ni pi melancong serata dunia. Moga-moga murah rezeki dia, murahlah juga rezeki kita dapat souvenir dari serata dunia ^_^

    ReplyDelete
  16. Rezeki tahun baru 2016... Hihihiiii... Thanks kak sal n teacher CT... ;-)

    ReplyDelete
  17. Tahniah buat semua pemenang.. ! syokk tu...

    ReplyDelete
  18. Tahniah kpd yg berjaya.....

    ReplyDelete
  19. Replies
    1. orait thanks..nanti akak bagitau bila dah pos hadiah ye

      Delete
  20. nasib akak tak sempat join
    idak mesti akak menang. cehwah...confident aje! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau akak join, orang lain mesti takde chance..haha

      Delete
  21. hari tu nak join tapi dah lupa, takde rezeki saya pulak

    ReplyDelete
  22. Congrats kepada semua yang berjaya! :)

    ReplyDelete
  23. Tahniah kepada semua pemenang. Saya memang selalu tak bertuah untuk benda-benda macam ni.

    ReplyDelete
  24. thanks and alhamdulillah. done email

    ReplyDelete
  25. tahniah kepada pemenang.. tak sempat join..

    ReplyDelete
  26. tahniah kepada pemenang semua...

    ReplyDelete
  27. Ramai yang aRz kenal menang. Tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  28. Tahniah ya kepada para pemenang ^^

    ReplyDelete
  29. tahniah kepada semua pemenang....

    ReplyDelete
  30. sbnrnya x check pon kt sini.. dh lma rupenye keputusannya

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com