Sunday, 2 August 2015

Awesome August

Assalamualaikum semua.. Macam biasa, aku nak share dengan korang senarai pengomen tegar bulan Julai. Sebagai tanda penghargaan, dalam sibuk berpuasa dan berhari raya, masih sudi menyinggah kat sini. Mereka adalah:

1.Siti Yang Menaip
Blog:http://sitiyangmenaip.blogspot.com/

2. Jari Manis
Blog :  http://jarimanistravel.blogspot.com

3. Scdha Sein (SS)
Blog : http://scdhaseinphoto.blogspot.com/

4.Deanna Morni
Blog : http://kameqdeanna.blogspot.com

5. Qaseh Abadi
Blog : http://syidamenulis.blogspot.com

6. Farrah MF
Blog: http://famf-tower.blogspot.com

7. Amy J
Blog:  http://www.amysyeera.com

8.Muhammad Khairuddin Lim
Blog :  http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com

9.Siti Aisya Ibrahim
Blog: http://jindrisska.blogspot.com

10.Puan Kutu
Blog: http://puankutu.blogspot.com

11. Mummydearie
Blog : http://mummydearie.blogspot.com/

12. QasehVee
Blog : http://harumankasehvee.blogspot.com/

13.Fidah Shah
Blog : http://whitebarley.blogspot.com

14. Wan Muliani
Blog: http://www.wanmuliani.com 

15. Anies
Blog : http://aniesandyou.blogspot.com/

Tahniah Cikgu Siti, kali ni berjaya mengalahkan Scdha Sein dan Jari Manis! Tepuk sikit untuk adik yang comel ni!

Abang MKL dan  kak Fidah Shah buat comeback! Abang MKL tak bercuti ke mana-mana kot sepanjang bulan Ramadhan, tu yang banyak kali datang komen.

Walaupun dah kenal lama kat blog, tapi ni kali pertama Aisya masuk carta. Rajin betul adik kiter yang sekarang berada kat Jerman ni mai komen bulan lepas. Danke, Aisya! (Tu je German word yang akak tahu, so jangan ajak converse lebih-lebih). Nanti kim salam kat Marco Reus!

Untuk rakan baru, Wan Muliani, selamat berkenalan!



I olls sangat terharu dengan kehadiran u olls semua. Aku tau ramai yang  nak komen, tapi mungkin tetiba sel-sel otak tak berhubung. Adakah kerana entry aku yang entah apa-apa? Hahaha. Silent reader pun aku tetap appreciate. Tapi dah silent, aku tak tahu lah sape korang.

Sebagai tanda penghargaan, blog-blog yang tersenarai akan dimasukkan dalam bloglist Ogos. Patutnya update bloglist 1 haribulan, tapi weekend dok beraya ke sana sini, lambat sikit.

Yang tak tersenarai pun aku gi blogwalking jugak sebab aku memang rajin bab gi blog orang dan komen. Blog sendiri? Hurmmmmmmmmm......... Ada mood kita update ye!


83 comments:

  1. Akak selesa di tangga ke-6 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah utk bulan Julai banyak sangkut kat no 6 la :)

      Delete
    2. Kak Farrah dia play safe hehehe.. in the middle dah senang hati..

      Delete
  2. ehh masuk carta...no seploh..kena gigih komen lagi ni nak dapat tempat pertama.muahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi, nak komen kena lah tuan punya blog update entry dulu ye..hehe

      Delete
    2. ya la kan..tuan punya blog ni bila nak update?huhu

      Delete
    3. tuan punya blog takde cerita menarik lah..sibuk keje je

      Delete
  3. Replies
    1. Thanks Farah, selalu singgah sini

      Delete
  4. wahh.. byk url sy nak bw arini, hehe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha..sila-sila..buat macam rumah sendiri

      Delete
  5. Pakcik ni sekali sekala je dtg menjenguk...huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak apalah, kan masing-masing ada banyak komitmen..hehehe.Thanks singgah walaupun sekali-sekala

      Delete
  6. no 5 kali ni.. ok lah dari xtersenarai langsung..

    ReplyDelete
    Replies
    1. OK sesangat lah nombor 5 tu dik oi..

      Delete
    2. Better have than nothing eh... ha ha ha...

      Delete
  7. Amboi Cik CT tu no 1 kali ni.. sambil beraya, sambil BW.. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik CT juara kali ni...cayalah!

      Delete
    2. Dia balas dendam setelah sekian lama tak BW... He He He...

      Delete
    3. hahhaa sebab hampa semua ada p braya.. ceq duduk rumah x buat apa..
      tu la boleh jenguk blog selalu..

      Delete
  8. kenapa jatuh tangga ke dua nih hikssss

    ReplyDelete
    Replies
    1. busy gi holiday kan...takpe, bulan ni kejar balik ye

      Delete
    2. Sekali sekala Ratu turun tangga apa salahnya... Kasi laa can kat I plakkkk! Ha Ha Ha...

      Delete
    3. alamak.. kalo Akak JM da kembali beraksi.. habislaaa daku..
      dahla dapat blgowalking weekend je hehe..

      Delete
  9. sesekali kasi chance kepada org lain..gittew ayat nak sedapkan hati ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tuan punya badan tak perasan lagi nama dia nombor satu.

      Delete
    2. kalau dia tahu lompat bintang lah hihih

      Delete
    3. Tuan no 1 busy mencekik kuih... Jap2 lg dia main laa mercun kat sini... He He He....

      Delete
    4. dia main mercun habislah terbakar blog I

      Delete
    5. hehehehe i da dataaaaang ni i daaaa datang...

      dan merasakan tanggungjawab besar tu sebab bakal jatuh carta nxt time hehe..

      Delete
  10. Terima kasih juga buat Sal rajin singgah di blog sis JM...tanpa kalian siapalah JM tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ewah...terharu I olls. Sob sob..

      Delete
    2. Apabila bekas juara beri ucapan.. Kah Kah Kah....

      Delete
    3. hahahah korang ni lawaklah.. hahaha..
      xpe tngk la lepas ni Akak JM naik balik.. dia kalo bom.. haaa..
      harapan tinggal harapan..

      Delete
  11. jgn kata Sal..sis JM pun almost 2 week x update cite baru..ohh..mood rajin...datanglah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau saya lah kan, bab travel ni laju je tangan taip entry. Duhai mood rajin, pergilah datang kat kak Jari Manis.

      Delete
    2. sy pun dh berjgkit mood hilang nk hapdet blog adehhhh huhuhu

      Delete
    3. memanglah.. kalo xdak mood jgn kata up entry.. blogspot pun x bukak..
      scroll instagram rajin la..

      Delete
    4. kalau takde mood, akak scroll twitter sampai muntah..haha

      Delete
  12. Eh, pura-pura menghilangkan diri pun masih ada dalam carta! Tapi ni yang nak kecil hati ni...Mentang-mentanglah memang kita ada dalam senarai, langsung takda ucapan untuk kita tau! Nak lari keliling pokok semalu jap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..tak tau nak buat ucapan apa. Kang ucapan copy paste sepanjang tahun, kena kecam pulak. So, diam jelah. Wah, kak MD dah kembali memeriahkan dunia blog. Letih lah pasni nak gelak sorang-sorang!

      Delete
    2. Yang penting exercise mulut tu dulu. Barulah datang bertandang di musim raya. Bukan bulan puasa takpa. Kalau penat membaca boleh minum air orang juice sangkut payung kat tepi gelas ~_^

      Delete
  13. Kalau Sal buka sampai top 150, rasanya blog saya akan tersenarai juga, hehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sure ke masuk bro JR kih kih kih

      Delete
    2. sure masuk..Follower blog ni pun 200 lebih je.bukan 2 ribu.Hahaha

      Delete
  14. waduh waduh kenapa satu pun tak melekat...ok bulan ogos please be nite to me....

    ReplyDelete
    Replies
    1. cer arZ guna gam gajah..mesti melekat

      Delete
    2. beeeee nite pun boooooleh laaa Arz ooooi hahaha..

      Delete
  15. Tahniah buat mereka
    Tambah ukhuwah dari berblog itu yg indah terasa Sal.

    ReplyDelete
  16. masih terselit jugak nama di carta tu kan....moga masih berkekalan momentum nye hingga ke bulan2 seterusnya...heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mari kita kekalkan momentum, Sis D! Semangat!

      Delete
  17. I mish you kak sal. hehe. Selamat hari raya kak sal. Maaf zahir dan batin taw. hehe.

    Memang tak terkejar depa ni. haha

    ReplyDelete
  18. Tahniah untuk semua yang tersenarai ;)

    ReplyDelete
  19. Tahniah untuk semua yang tersenarai ;)

    ReplyDelete
  20. Tahniah buat juara baru, Ct!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahak.. skali skala je ni Kak Ros.. tngk la nxt month juara sebenar amek balik takhta..

      Delete
    2. hehe..so far CT di tangga ketiga..boleh lagi ni!

      Delete
  21. hahahaha...sally jugak yg tak masuk-masuk...nmpk bbnor malaihhh~ maapkan saia!

    ReplyDelete
  22. Sorry Cik Sal... Baru hari ni sempat nak meronda kat sini..

    ReplyDelete
  23. Kipidap semuaaaaa! Semoga jalinan ukhwah sesama kita semakin utuh.... Aaminnnnnn!

    ReplyDelete
  24. Cik Sal.... Sila update entry baru... tangan SS dah gatal nak mengebom lagi kat sini!

    ReplyDelete
    Replies
    1. busy lah SS..kerja banyak. nantilah bila ada citer menarik kita story kat sini

      Delete
  25. Alhamdulillah. Ada lagi dalam senarai. Thanks Sal :)

    ReplyDelete
  26. berusaha merajinkan diri blogwalking ... seronok sebenarnya baca blog org ni . dapat ilmu lagi .

    ReplyDelete
  27. hehe...kali ni tak tersenarai
    tak sempat nak BW...baru ni semangat muncul semula

    ReplyDelete
  28. susahnya nak melekat di blog peminat tegar liverpool ni

    ReplyDelete
  29. tahniah pengomen yg tersenarai...

    ReplyDelete
  30. tahniah pengomen yg tersenarai...

    ReplyDelete
  31. tahniah semua manusia2 rajin.. kekeke.. kite ni sangat la ke laut skrg ni.. tak tau bila nak kembali ke daratan...haha

    ReplyDelete
  32. datang singgah jap tnjuk muka.. nnt i datang lagi smpai sengih2 comel sebab yahuuuu i kat atas hehe

    ReplyDelete
  33. tahniah buat yang tersenarai
    mereka yang komen tu akak perasan satu entry lebih satu komen mereka tinggal...hebat
    tak sempat nak buat camtu =)

    apapun tahniah pada yang tersenarai ye =)

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com