Wednesday, 1 July 2015

Penyeri Julai!

Assalamualaikum semua. Bulan Ramadhan ni momentum blogging aku kurang sikit. Blogwalking rajin, tapi blog sendiri sepi aje. Orang nak datang komen pun tak tau nak komen cmane sebab takde entry baru. Hahahaha. Tengok lah, dok join segmen je kerjanya. Tapi aku memang tabik spring kat diorang ni, sebab entry lapuk tahap Bujang Lapuk pakai songkok pun depa komen dengan sepenuh hati. Mereka adalah:

1. Jari Manis
Blog :  http://jarimanistravel.blogspot.com

2.zarul farhana
Blog:  http://sayazarulfarhana.blogspot.com

3. Scdha Sein (SS)
Blog : http://scdhaseinphoto.blogspot.com/

4.Deanna Morni
Blog : http://kameqdeanna.blogspot.com

5.aRz MoHa
Blog : http://www.arzmoha.com

6. Farrah MF
Blog: http://famf-tower.blogspot.com

7.Siti Yang Menaip
Blog:http://sitiyangmenaip.blogspot.com/

8. QasehVee
Blog : http://harumankasehvee.blogspot.com/

9. Mummydearie
Blog : http://mummydearie.blogspot.com/

10.Yana Yani
Blog: http://iamaproudmama.blogspot.com

11.Puan Kutu
Blog: http://puankutu.blogspot.com

12. Amy J
Blog:  http://www.amysyeera.com

13. Qaseh Abadi
Blog : http://syidamenulis.blogspot.com

14. Anies
Blog : http://aniesandyou.blogspot.com/

15.Farah

Blog: http://herlifemanual007.blogspot.com/

I olls sangat terharu dengan kehadiran u olls semua. Aku tau ramai yang  nak komen, tapi tetiba sel-sel otak tak berhubung. Mungkin kerana entry aku yang entah apa-apa. Hahaha. Silent reader pun aku tetap appreciate. Tapi dah silent, aku tak tahu lah sape korang.

Sebagai tanda penghargaan, blog-blog yang tersenarai akan dimasukkan dalam bloglist Julai.

Dah hampir separuh Ramadhan berlalu. Dah masuk fasa 10 kedua terakhir. Semoga korang selamat menjalani ibadah puasa ye. Panjang umur kita jumpa lagi.


43 comments:

  1. Tahniah buat semua..

    jemput join GA kad raya

    ReplyDelete
  2. ehh kita masuk senaraikan dah..syabas utk diri sendiri.hahaha

    cepat update la Cik sal oii

    ReplyDelete
  3. kejap je kan masa berlalu hari ni dah 14 hri puasa dah

    ReplyDelete
  4. hihihihihi sama la. bulan posa ni terasa macam otak pun turut berpose dari menghasilkan entry muehehehehe :p

    ReplyDelete
  5. hehehehe....tetap setia melepak di sini....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sediakan pop corn dan kuaci! Air pepsi... Keh Keh Keh....

      Delete
    2. kari sekali saya sediakan..hehe

      Delete
    3. Make sure kari udang... ha ha ha...

      Delete
    4. kalau ada kari...mmg xbalik dah laa hihih

      Delete
  6. Eh, I ada ler! I ada ler! (Dia punya senyum, Che Ta pun kalah! Kalau nampaklah...)

    Tahniah pada mereka (termasuk diri sendiri) yang rajin mengomen di sini walaupun buka tutup buka tutup blog ni sampai tak tahu nak komen apa dah!

    Diharap tuan punya blog akan berusaha keras untuk melahirkan entri yang berinformasi tapi sempoi sampai panas punggung nak duduk setempat, tak tahan gelak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..baiklah, baiklah..tuan punya blog ni kalau tak makan memang tak produktif..hihihi.iye, kalau saya update lagi, pastikan senyum lagi manis dari anak Che Ta OK?

      Delete
  7. tahniah buat yg tersenarai tu.

    tu la kan, tak terasa pulak sampai pertengahan ramadhan plak. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekejap je kan..nanti nak dekat raya rasa lambat

      Delete
  8. Seperti biasa Jari Manis ratu.. He He He..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ratu kebaya... eh ratu komen

      Delete
    2. ratu badminton.. ratu Korea..hehe

      Delete
    3. Ratu bukuit bukuit dan gunung ganang... ha ha ha...

      Delete
    4. wah, sejak-sejak jadi hiker ni kan..

      Delete
    5. ahahaaha.....korang cakap pe tu

      Delete
    6. ZF...sis JM dh x layak jadi ratu kebaya...byk lemak...kalau Sal..boleh...dia slim melim

      Delete
    7. sis JM jadi ratu jubah jelah..orang sekarang banyak pakai jubah

      Delete
  9. Replies
    1. Tepuk tepuk tangannn.... hi hi hi...

      Delete
    2. yeayyyy....tepuk tgn hihihhi

      Delete
    3. tepuk kaki pun boleh..hihi

      Delete
    4. tepuk kaki? ce Sal demo sikit hihih

      Delete
    5. nak buat demo, tapi takde webcam..hihi

      Delete
  10. Tahniah kpd smua blog yg trsenarai. Anda smua mmg HEBAT

    ReplyDelete
  11. oh hoooo terselit di situ

    ok nk senyum ni!

    ReplyDelete
  12. Tahniah untuk semua yang tersenarai!

    ReplyDelete
  13. eh2...nama kita adalah =)
    terima kasih untuk sal juga sebab selalu jengah blog akak
    appreciate sesangat tau =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh sal, bagi alamat. kata nak kat raya =)
      anto dekat blues.fren@gmail.com ye. cepat tau! =)

      Delete
  14. Hehehehe. Terselit juga nama saya lagi. hiks :D

    ReplyDelete
  15. Sal....same to me...sis JM pun rajin BW tapi part nk up entri baru tu ya Ampun..malas tul

    ReplyDelete
  16. semua yg tersenarai tu mmg KAKI KOMEN hihihih sis JM sorang je Jari Komen ahahahah

    ReplyDelete
  17. fuuuuh mampu lagi bertahan dalam carta walaupun sayup2.. tak dapat nak bertandang selalu..
    mujur tak kena tendang keluar hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali-sekala datang bawak bom tangan..tu yang still bertahan..hehe

      Delete
  18. x sangka nama ada tersenarai. ni rasa terharu ni. hahahahahahhahaa. tahniah pada yang tersenarai

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com