Wednesday, 1 April 2015

Bila April

Assalamualaikum. Hola!Sudahkah kalian mengupdate status atau tweet 'Dear April, please be nice to me..'? Cliche' sangatlah twee macam tu, cuba tukar ' Dear GST, please be nice to me..', barulah sesuai dengan keadaan semasa. Tak gitu?

*Sambil tiup habuk kat blog* Ada tak yang rindu nak baca bebelan aku kat sini? Kemon lah, dalam 202 orang follower tu takkan takde at least 20 yang tertanya-tanya nape Kak Sal dah jarang update blog? 20 banyak sangat ek? OKlah, at least mesti ada 2 orang follower ternanti-nanti. Kan? Kan? -Krik krik krik-

Tak apolah, ado tak ado pun, den totap nak update bloglist berdasarkan pengomen tegar bulan lepaih. Kelimabelasan utama aku adalah:

1. Jari Manis
Blog :  http://jarimanistravel.blogspot.com

2.Siti Yang Menaip
Blog:http://sitiyangmenaip.blogspot.com/

3. Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 
Blog : http://drshikinzainal.blogspot.com/  

4. Muhammad Khairuddin Lim
Blog : http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/

5.Deanna Morni
Blog : http://kameqdeanna.blogspot.com

6. Anies
Blog : http://aniesandyou.blogspot.com/

7.Kathy R'bain
Blog :  http://kathyrbain.blogspot.com

8. Scdha Sein (SS)
Blog : http://scdhaseinphoto.blogspot.com/

9.Farrah MF
Blog: http://famf-tower.blogspot.com/

10.Mummydearie
Blog : http://mummydearie.blogspot.com/

11. Farah
Blog : http://herlifemanual007.blogspot.com/

12.Zarulfarhana
Blog : http://sayazarulfarhana.blogspot.com/

13. Hainom Okje
Blog : http://hainomokje.blogspot.com/

14.Qaseh Abadi
Blog : http://syidamenulis.blogspot.com

15. JR
Blog : http://mycuteshoppe.blogspot.com/

OKlah, macam biasa nak ucap thanks kat sesape yang selalu singgah kat blog aku ni. Tak kisahlah follower, silent reader atau kaki komen, korang semua memang awesome! Thanks a lot, walaupun korang tak sedar, aku memang happy dengan kehadiran korang. Nanti aku free aku update blog ye (ni ayat khas untuk 2 orang follower yang tunggu aku update blog tu.. Hehehe). Sekarang ni busy. Kerja kat office melambak, balik rumah dah flat, tengok PC pun takde nafsu. Ni pun curi masa sikit sebelum start office hour.

Till then, see you next time, lovelies!

76 comments:

  1. Happy April, Sal! Happy GST hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..happy GST lah sangat ye. ;)

      Delete
    2. adus sakitnyaaa tu disini hahaha..

      Delete
    3. sakitnya di poket...haha

      Delete
  2. cit...apsal skandal mignolet tu ada kat no 6 sal? ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari tu kata skandal ngan abang Henderson.Anies, kalau nak skandal pun carilah team lain.nanti liverpool jadi cam team England gara-gara john terry ngan wayne brige..

      tengok I skandal ngan De Gea terus..haha

      Delete
  3. harapan GST adalah April Fool tak jadi kenyataan hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam GST sal

      Get Shaklee Today

      Delete
  4. Salam GST kak Sal. Kikiki. Ana p0n rindu laaa nak dengar kak sal bebel2 macam mak jemah. Hik3x

    Pssttt..lagi 7 ari birthdy ana. :P bulan gst. -,-

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita, akak bulan GST jugak..tapi esok.jom lah potong kek sama-sama..hehe

      Delete
  5. 'Dear Dik Sal, please be nice to me!'

    Ahah, itu tandanya akak pun rindu kat Sal tapi akak ni spesies sopan, takdalah terjerit terpekik kata I is rindu gitu. Hahaha!

    Yalah, Sal. Akak pun sejak ada bos perempuan ni, terkangkang kiap kat pejabat. Nak diamkan diri tak mahu menulis, feeling macam ramai jerk yang merindui (huakakaka....silalah ketawa, takpa tak marah punya) Itu yang kuatkan semangat merapu juga 8jam sehari *_*

    Nanti-nanti bila free, hapdatelah blog. Jangan biarkan lalang penuh depan rumah. Denggi berleluasa sekarang ni. Eh, apa kaitannya ya? Arghhh...lantaklah. Janji komen. Keh3x.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hadoilah kak MD ni..tersengih-sengih saya baca komen ni. OK nanti saya tebas lalang-lalang yang ada supaya nyamuk edes tak membiak ye..hehe

      saya punya line x clear lah, kekadang lunch hour pun dok buat keje lagi..huhu

      Delete
    2. Siapa suruh kerja time lunch hour? Office Sal tu tak faham ke apa maksudnya lunch hour? Pi google translatekan. Lunch hour hanya untuk makan jerk, buat kerja pejabat tak boleh. Hagham. Hahaha!

      Delete
    3. haha..salah sendiri gak.buat kerja malas-malas kan dah kalut last minute..hihihi

      Delete
  6. Salam sal...sorry lama dh tak singgah..
    Happy April :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..saya pun dah lama tak jalan-jalan blog kak FS.hepi April to u too!

      Delete
  7. sy lah 2 follower tu sal.....hahhahaha...hari2 tggu hapdet blog nih....hahhahaahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..OK, dah terjawab persoalan..nak cari sape lagi sorang tu...hehe

      Delete
    2. yeayyyyy...dh jumpa kannnnn orangnyeeee....hehehheeh

      Delete
    3. mungkin je HOKEY..belum tepat tu

      Delete
    4. takpelah, confident tu penting..hihihi

      Delete
  8. mekasih la sal coz senaraikan sy dlm senarai tuhhh....terharuuuuuu hihihhi.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. patut saya yang rasa terharu sebab kak Deanna rajin singgah komen kat blog saya..hehe.thanks kak!

      Delete
    2. heheheh....ala sal pon sama selalu singgah blog sy....kita kan saling sokong menyokong walaupon sy ni berat sikit utk disokong.... heheheheheeheheh

      Delete
    3. hahaha...sokong blog je.blog x berat..hihihi

      Delete
  9. Yeah.. Kathy tersenarai juga.. Salam april sis..

    ReplyDelete
  10. tahniah pada yg tersenarai. kak heran juga blog sal dalam bloglist kak asyik tak naik entry baru. kena jejak ikut pintu lain baru jumpa...
    salam april..salam gst

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak follow link lama kot..huhu.

      Delete
  11. Wahh mana saya.. ni mesti sbb GST smpi saya tak tersenarai ni adehh.. Apa pun walau dihalang GST akan ttp saya singgah diblog Sal selagi diizinkan berblogging. Tahniah kpd semua yg tersenarai & Salam ceria bulan April Sal.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ceria abang Khir..jangan risau, saya tak kenakan GST dengan pengunjung yg datang kat blog saya ni..hehe

      Delete
  12. Terima kasih Sal..kami datang nk meriahkan blog....baru ujud kemesraan tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru lah leh top komentar..kan..hehe

      Delete
    2. waaa...yeayyy...kita mesraaaaa hihihiihihih

      Delete
    3. sape tak kenal Suida dan Dina nih

      Delete
    4. cop..nama dia Suida ke Syida? I is confius!

      Delete
  13. Tak sangka kali ini nama blog saya tersangkut dalam blog Sal. Tulislah ikut kemampuan, kalau dah tak bernafsu jangan gagahkan diri nanti bertambah lesu... Salam GST..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akhirnya...tercapai cita-cita abang JR ye..hehe

      Delete
  14. eeeeh adalah Kak Sal.. ada yang tertanya2 menanti.. cuma tak mai blogwalking saja lagi..
    tengah gigih terjah semua kawan2..

    ehehe thank u Kak Sal pun rajin je singgah blog kiteee.. happy April =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. itew rasa cem terbiar disini huwaaaa Kak Sal
      tak nampak itew kat sini ke.. sob sob *lap hingus*

      Delete
    2. alolo..cik CT touching plak.hehe.janganlah gitu..meh meh akak pujuk sambil bagi tisu lap hingus.kalau tak reda jugak kena dodoikan lagu 'Arjuna Beta' ni.

      Delete
  15. Many Many Happy Returns of The Day Cik Sal! May Allah bless you always! Muahhh!
    * Selamat tiup lilin.... He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Returns of the day..
      macam leh wat tajuk filem ni..
      hehehee

      Delete
    2. baru nak tanjat mana SS tau birthday I olls pastu baru teringat yg kte kawan kat FB..hehe.thanks SS.nak hadiah dari Koya please..

      Delete
    3. kalau SS bagi hadiah Koya ke Sal..ramai yg akan menuntut jugak nanti...

      Delete
    4. haha..bagi senyap-senyap la, biar orang lain x tau.Shhhhh.

      *pass bawah meja

      Delete
    5. aaaauch SS ni suwit tau hahaha..

      Delete
    6. haah..suwitt sangat boleh kena diabetis

      Delete
  16. seronok sambut GST erk.. hehee..
    Sapa 2 org blogger tu? hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..x tau la sape dua orang blogger tu.

      seronok x seronok pun redho jelah..haha

      Delete
  17. eehh, baru perasan, nama i pun sangkut..hukhukk

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh..mestilah sangkut..awak kan selalu datang komen..hehe

      Delete
    2. sangkut! sangkut baju di jemuran?

      Delete
  18. Tak apolah..... walaupun bukan Top10 tapi mak Top 15 hihi.....
    Bukan tak tertanya tanya Sal OKje pun la ni dah jarang jugak bw....mcm tak cukup masa rasanya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..faham Mak Jilap pun busy kanz..

      Delete
  19. I want be a next top commentar next month...boleh??
    hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je..kalau selalu komen memang boleh tersenarai..hehe

      Delete
  20. owh , mrk ni mmg rajin blogwalking ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...saya pun segan sebab tak serajin mereka ... huhu

      Delete
  21. May your April be better than your March :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. last month memang disaster sikit..harapnya bulan ni berjalan lancar ;)

      Delete
  22. tahniah semuanya... korang memang terbaiklah! :D

    ReplyDelete
  23. hai sal,
    tahniah buat yang berjaya disenaraikan.
    antaranya rakan baik di blog saya juga.

    semoga berjaya sal

    ReplyDelete
  24. ok..saya nk tnya.. kak sal sihat ka... dah mkn belum ni.. dh mandi ka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sihat..belum makan..pagi mestila mandi, takkan datang keje tak mandi..hihihi

      Delete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com