Sunday, 7 December 2014

Segmen: Ini Entry terbaik 2014

http://www.dianarashid.com/2014/12/ini-entry-terbaik-2014.html

Assalamualaikum semua...jom join segmen by kak Diana Rashid ni. Senang je, korang just listkan 2 entry terbaik korang dalam tahun 2014. Dengan penuh rasa bangga dan angkat bakul, aku memilih 2 entry ini :

1.Melaka Trip Part 2 - cerita tentang family trip aku ke Pulau Besar, Melaka. Island trip paling rare seumur hidup aku!

2.Cara padam caller ringtone bagi pengguna Hotlink - benci dengan caller ringtone sebab credit selalu habis? Tutorial aku ni ada step by step, complete dengan  gambar

Klik banner untuk join :)

47 comments:

  1. Selamat bersegmen & gudluck....

    ReplyDelete
  2. Gud luck Sal.....yelah....yelah....meletop sangatlah entrinya hihi

    ReplyDelete
  3. Asalam dah follow blog sal ya..please follow Etuza blog ya

    ReplyDelete
  4. Asalam..terima kasih Sal dah lawat blog uncle ya...

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen kak Sal :)

    ReplyDelete
  6. good luck!
    Trip ke Pulau Besar tu mmg unik..saya pun teringin nak cuba

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen..
    Akak dah lama tak join segmen..

    ReplyDelete
  8. Good luck, Sal. Nanti nak tinjau kat blog Diana. Rasa macam nak join sekali, ke dah tamat nih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum lagi kak MD..sila-sila join.pilihla dari entry akak yang beribu lemon tu..haha

      Delete
  9. Good luck Sal...kalau kita tak tau ada tak entry terbaik..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pilih mana yang paling banyak pageview..hehe.

      Delete
  10. emm..takde entri terbaik tpi boleh kot nk nilai dari page view..boleh la join jugak..heheh

    ReplyDelete
  11. saya dh komen yg caller ringtone tu. ehhe

    ReplyDelete
  12. Kakak rasa banyak lagi yg baik dari N3 Sal tu.
    Yg trip ke Australia tu pun baik juga kakak rasa..

    Anyway good luck dear!

    ReplyDelete
  13. terima kasih sal..
    sudi jugak join..:)

    ReplyDelete
  14. dengan bangganya kak ana ucapkan : GOOD LUCK SAL.. :)

    ReplyDelete
  15. As'salam Sal..wah rupanya 2 entry terbaik ya..dari blogger Diana rahsid..ok nanti ke sana pula ya

    ReplyDelete
  16. Good luck Sal dan selamat bersegmen

    ReplyDelete
  17. ada planning nak join juga ni
    anyway, all the best ye

    ReplyDelete
  18. wah... menarik segmen macam ni, trafik blog boleh mencanak naik..

    ReplyDelete
  19. singgah dari segmen sama :)

    http://www.blogparihh.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  20. mcm menarik jer.. nanti nak join jugak la..all the best tau sal..=D

    ReplyDelete
  21. salam

    saya join

    juga

    http://www.syukurnyasihat.com/2014/12/segmen-ini-entri-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  22. teringin nk join.. xtahu entrt mna trbaik

    ReplyDelete
    Replies
    1. tibai je..syok sendiri pun takpe..hehe

      Delete
  23. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu.. ayu ada buat segmen juga.. nanti boleh la join segmen ayu pula..tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  24. blogwalking....! selamat bersegmen dan good luck ye.. :)

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com