Tuesday, 11 November 2014

#5 -11 artis yang diminati - Cabaran November #1

I present to you, 11 orang artis yang paling aku minat. Minat sebab bakat, mostly.

1.Fazura
Haha, banyaknya gambar dia yang cantik dan glamer, aku taruk yang ni ek. Sebab dia memang cantik walau pakai kain batik n tudung tak matching! Sumber : FB Nur Fazura (yang lately asyik kena hack)

2.Shah Rukh Khan

3.Johan As'ari
Mohon jangan gosipkan kami. Hahaha, sila muntah!

4.Britney Spears

5. Ziana Zain

6.Julia Stiles
 Dia ni tak selawa heroin Hollywood lain tapi aku rasa dia sangat talented dan pandai menari. Sila tengok 'Save the Last Dance'.

7.Channing Tatum
Exactly!Memang tak logik cerita 'The Vow' tu!

8.Linkin Park

9.Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

10.Allahyarham Sudirman

11.Kareena Kapoor

Nota kaki : Minat artis biarlah berpada. Minat pada lakonan atau suara dah memadai. Yang baik jadikan teladan, yang buruk tak payah diikutkan.

21 comments:

  1. Channing Tatum is so hot! hahahaha :D

    ReplyDelete
  2. Betul sis..sekadar minat tak mengapa , jangan berlebihan.

    ReplyDelete
  3. Shah Rukh Khan mesti masuk list kan..sama lah dgn akak..tetapi pelakon Korea akak minat gak..Sal x minat ke hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tak minat drama korea la kak, tak tau kenapa..lagu saya layan la jugak.kenal Won Bin je..hahaha, tu pun zaman bila entah

      Delete
  4. sama la akk pon suke fazura..sentiasa nampak jelitakan. Suke dia sejak nengok dia dalam gol n gincu..comelll
    shah rukh khan wajip kot ekekeke...
    artis jepun/ korea tak minat ekkk hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..Korea kureng sikit.saya kenal Won Bin je, pelakon autumn in my heart.lagu kpop saya layan tapi tak kenal penyanyi.hehe

      Delete
  5. Betul, Fazura memang cun melecun.
    Kulit muka dia cun-melecun walaupun dengan mekap nipis.
    Johan Ashaari macam dah lama x berlakon je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah, dah lama dia tak keluar TV sekarang..huhu

      Delete
  6. akak dh jumpa johan? magaddd. rapatpulak tuu. hahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, takdelah rapat sangat scha..itu ilusi kamera..haha.jumpa masa jamuan raya tahun lepas.

      Delete
  7. artis Bollywood pun ada..hehe..akak suka tengok hero Tamil Vijay berlakon..

    ReplyDelete
  8. omg! channing tatum! hahaha... saya suka body dia je mula-mula.. boleh tak? XP

    ReplyDelete
  9. Eh, yang dalam gambar No.3 tu, girlfriend Johan yang keberapa ratus ya, Sal? Tak pernah tengok pulak dalam akhbar sensasi tau ^_^

    Fazura tu memang ada natural beautykan. Kalau dah cantik, pakai kain batik dengan tudung ala mak-mak anak lima pun nampak cantik juga!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu girlfriend sebelum shila amzah.kuikuikui. tak keluar paper lah sebab kitorang pandai sorok.hahaha.

      teringin nak tengok johan ngan fazura jadi hero heroin filem.confirm pagi-pagi dah terpacak kat wayang

      Delete
  10. wow itu channing tatum
    manyak hooot oit

    ReplyDelete
  11. Suka stalk ig johan :)
    Yup minat biar berpada

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com