Wednesday, 17 September 2014

Less Word Wednesday - Si kecik bercita-cita besar


Besar cita-cita aku, kot lah boleh dapat. Dia suruh like pic je so senang la.  Nasib baik tak suruh buat slogan dalam bahasa Sepanyol. Erk!!

29 comments:

  1. Takpe berangan..dari berangan tulah jadi kenyataan..kan..Amin

    ReplyDelete
  2. Ini ape kak sal? Maap ler jahil sikit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pemain bola NYFC pos kat Fb.kalau like pic tu, ada peluang dapat jersey yang dia sign..akak pun like jugak,manala tau antara puluhan ribu manusia yang like tu ada chance boleh dapat.huhu

      Delete
  3. OOO itu kisahnya, kak ana pun tak faham gak mula tadi..Ok Sal all the best !!

    ReplyDelete
  4. Saingan tu banyak sangat. Apa2pun, mana tahu kot2 rezeki kan? hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. saingan from all around the world..hehe

      Delete
  5. Ok tu.. manalah tau boleh jadi kenyataan kan... All the best Sal.. :)

    ReplyDelete
  6. Kak Sal ni memang peminat bola sungguh ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takdelah sangat, saja main-main tekan like.peminat bola tegar tak pergi bercuti time UEFA Champions League yang oi..hahaha.

      Delete
  7. InsyaAllah ada rezki kot betul2 dapat..

    ReplyDelete
  8. asalamualaikum balas kunjungan ..bagus ya saling ada ukuhuwa..

    ReplyDelete
  9. blog 3 kolum kita sama ya tamplate 3 kolum

    ReplyDelete
  10. manatau rezeki kan?.. mudah2an ada rezeki sis... :)

    ReplyDelete
  11. Ehhh mana tahu ada rezeki Sal kan..mesti best kalau dapat.. =D

    ReplyDelete
  12. Wahh..takpe..cta-cita besar tu bagus..hehe..All the best.. :)

    ReplyDelete
  13. Moga dapatlah hendaknya.......Kalau dpt jgn lupa gunting bahagian lengan untuk okje hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..saya potong bahagian bawah tulah, sebab conform labuh. :p

      Delete
  14. Tadi saya ingatkan Sal faham bahasa kat bawah tu.
    Rupenye ada English yang kat atas..
    * dah nak kene check vision ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat bawah tu komen orang lain yang like gamba tu jugak..hehe.

      Delete
  15. try je kan..kalau ada rezeki dptlah kan Sal :-)

    ReplyDelete
  16. moga berjaya.. dah tahu ke keputusannya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. .x cek la pulak. Nanti nak tengok inbox fb.

      Delete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com